Kommunikatör  Rätt kompetens när den behövs

Många mindre och medelstora företag kan inte alltid avsätta resurser till en kommunikatör på heltid. Det är vanligt att arbetsuppgifterna delas upp mellan olika medarbetare som varken har kompetens eller tid att utföra dem.

Att ta hjälp en frilansande kommunikatör kan vara ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till kompeten när den behövs som bäst. En erfaren kommunikatör kan snabbt sätta sig in i syftet med olika aktiviteter och har fokus på att skapa resultat för verksamheten.

Är det ingen som hinner producera innehåll till organisationens kommunikationskanaler? Vill ni ha högre kvalitet på innehållet och få fram ett budskap som stärker ert varumärke? Behöver ni tillfällig förstärkning av kommunikationskompetens i samband med en kampanj eller arbetstopp? Då behöver ni en kommunikatör.

Tjänsten vänder sig till såväl små och medelstora företag som större organisationer, som behöver flexibla resurser i kommunikationsarbetet. Det kan röra sig om ett enskilt uppdrag eller abonnemang i form av återkommande uppdrag över en längre tidsperiod.

Kontakta Skrivbolaget för att diskutera möjliga lösningar.

En inhyrd kommunikatör skapar flexibilitet och tillför kompetens i organisationen.